Οδηγίες για τις εγγραφές περιόδου Σεπτεμβρίου 2019

Σύμφωνα με εγκύκλιο που εξέδωσε το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων η ηλεκτρονική πλατφόρμα e- εγγραφές θα είναι σε λειτουργία από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 09.00 έως τη Δευτέρα 9 Ν. Αττικής) Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 23.59, προκειμένου να υποβληθούν κατ’ εξαίρεση ηλεκτρονικές αιτήσεις εγγραφής και ανανέωσης εγγραφής για ΓΕ.Λ. από τους γονείς-κηδεμόνες…

Διαβάστε περισσότερα

Συγχαρητήρια στις επιτυχούσες και στους επιτυχόντες!

Συγχαρητήρια στις επιτυχούσες και στους επιτυχόντες! Ο Διευθυντής και Σύλλογος των Διδασκόντων του Λυκείου Σπάτων συγχαίρουν τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας που πέτυχαν την εισαγωγή στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και τους εύχονται επιτυχημένη πορεία και στις πανεπιστημιακές σπουδές τους αλλά και στην επαγγελματική προσπάθεια μετά το τέλος των σπουδών τους.

Διαβάστε περισσότερα

Αλλαγές στον τρόπο εισαγωγής στις Σχολές Πυροσβεστικής

Σας ενημερώνουμε ότι, αναρτήθηκε στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του Πυροσβεστικού Σώματος: www.fireservice.gr, τροποποίηση της παραγράφου 3α του ΚΕΦ.VI «ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ (ΠΚΕ)» της προκήρυξης διαγωνισμού για την εισαγωγή στις Σχολές  Ανθυποπυραγών και Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, με το σύστημα των εξετάσεων σε πανελλαδικό επίπεδο, το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, ως προς τις « Βεβαιώσεις Ικανότητας Λ.Σ. –…

Διαβάστε περισσότερα

Βεβαιώσεις συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Όσοι συμμετείχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2019, μπορούν να προσέρχονται στο σχολείο  για να παραλαμβάνουν τις βεβαιώσεις συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις κάθε Τρίτη 09:00 έως 13:30. Απαραίτητη Αστυνομική Ταυτότητα.

Διαβάστε περισσότερα

Παράταση μέχρι και την Τετάρτη 3 Ιουλίου στις ηλεκτρονικές αιτήσεις εγγραφής μαθητών Λυκείου

Παρατείνεται εκ νέου μέχρι και την Τετάρτη 3  Ιουλίου 2019 και ώρα 23.59 η ημερομηνία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής μαθητών/-τριών για το σχολικό έτος 2019-2020 στην εφαρμογή e-εγγραφές.

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική Υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου (Μ.Δ.) ΓΕΛ.

Ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων με εγκυκλίους,  οι διαδικασίες για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων (Μ.Δ.) 2019 ξεκινούν από την Παρασκευή 21-6-2019 και ολοκληρώνονται την Δευτέρα 15-7-2019. Για να δείτε την ανακοίνωση του Υπουργείου καθώς και τις εγκυκλίους πατήστε εδώ.

Διαβάστε περισσότερα

Εγγραφές β´φάσης

Με σημερινή (19-6-2019) εγκύκλιο το Υπουργείο επανέρχεται στο θέμα των ηλεκτρονικών εγγραφών . Παρακαλούμε διαβάστε με προσοχή απόσπασμα από την εγκύκλιο. Β’ φάση αιτήσεων – Β’ κατανομή Οι μαθητές/τριες που δεν πρόλαβαν να κάνουν Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής μπορούν να την υποβάλουν κατά τη δεύτερη περίοδο των Ηλεκτρονικών Αιτήσεων Εγγραφής στο e-εγγραφές από την Τρίτη 25…

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη εισαγωγής σπουδαστών/σπουδαστριών στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού Ακαδημαϊκού Έτους 2019-20.

Για την Προκήρυξη εισαγωγής σπουδαστών/σπουδαστριών στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού Ακαδημαϊκού Έτους 2019-20 πατήστε εδώ.

Διαβάστε περισσότερα