1ο Γενικό Λύκειο Σπάτων

Ανακοινωση

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΟΝΈΩΝ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

print
8-11-2017

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΠΑΤΩΝ

 

Αγαπητοί γονείς, με την παρούσα επιθυμώ να σας ενημερώσω ότι η μεγάλη ενημέρωση των γονέων θα γίνει την Τέταρτη 4-12-2019 από 12:00 έως 13:50.

Αυτή την ημέρα σχεδόν όλοι οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας θα είναι στη διάθεσή σας για να ενημερωθείτε για την επίδοση και την φοίτηση των παιδιών σας. Όπως είναι αντιληπτό αυτή η ενημέρωση είναι πολύ σημαντική γιατί θα βοηθήσει ναι γίνουν οι προσπάθειες για   βελτιώσεις των μαθητών μέχρι το τέλος του 1ου  τετραμήνου που είναι στις 20 Ιανουαρίου 2020.

Την ημέρα της ενημέρωσης θα επιθυμούσα να πραγματοποιηθούν και οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων  εφόσον από το τέλος του προηγούμενου σχολικού έτους μόνο δύο μέλη του προηγούμενου Συμβουλίου έχουν παραμείνει αφού των υπολοίπων τα παιδιά αποφοίτησαν.

Μετά και την ενσωμάτωση στο σχολείο μας και των γονέων των μαθητών της Α τάξης πιστεύω ότι ήρθε η ώρα ανάδειξής νέου Συμβουλίου.  Εγώ προσωπικά και οι εκπαιδευτικοί σας παρακαλούμε να συμμετάσχετε μαζικά στις εκλογές γιατί ένας ζωντανός Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων είναι αναγκαίο συμπλήρωμα της καλής λειτουργίας του σχολείου.

Για την διεξαγωγή των εκλογών χρειαζόμαστε  κάποιους γονείς που θα συγκροτήσουν την εφορευτική επιτροπή (δεν θα μπορούν να είναι υποψήφιοι), γονείς που θα είναι υποψήφιοι   και όλους τους γονείς, αν είναι δυνατόν, για να ψηφίσουν.

Σε επόμενη ενημέρωση μας θα έχουμε την ανακοίνωση   του Συλλόγου με την ημέρα και την ώρα της γενικής συνέλευση του Συλλόγου  που θα προηγηθεί και που θα προκηρύξει τις εκλογές.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος για την εφορευτική επιτροπή και υποψηφιότητες μπορείτε να καλέσετε το σχολείο στο 210 6632 307 .

 

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΠΑΤΩΝ

 

ΔΗΜ. Ι. ΡΟΖΑΝΗΣ

 

Γραψτε το σχολιο σασ

Αφήστε σχόλιο