1ο Γενικό Λύκειο Σπάτων

Ανακοινωση

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ 05-10-2020

Αγαπητοί γονείς,
Σε συνέχεια της ενημέρωσης μας της 1-10-20 που έγινε ορατή στην ιστοσελίδα του σχολείου στις 2-10-20, σας επιβεβαιώνουμε ότι από Δευτέρα 5-10-20 το σχολείο μας θα εφαρμόζει την υποχρεωτική εξ αποστάσεως εκπαίδευση στις ημέρες που η κανονική λειτουργία του σχολείου παρεμποδίζεται.
Λεπτομέρειες για την πραγματοποίηση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης θα βρίσκετε είτε σε ενημερωτικά email που θα στέλνονται από το myschool, είτε στην ιστοσελίδα του σχολείου μας με πληροφορίες που δεν θα περιέχουν προσωπικά δεδομένα, είτε με email από τους διδάσκοντες προς τους μαθητές του τμήματος τους.
Θα θέλαμε να συστήσετε στους μαθητές/τριες να μπαίνουν στην πλατφόρμα με το ονοματεπώνυμο τους όπως αναγράφεται στις καταστάσεις του τμήματος τους, αλλιώς δεν θα γίνονται δεκτοί/ές. Να φροντίσουν επίσης να μπαίνουν έγκαιρα στα μαθήματα του προγράμματος με ανοχή έως το πολύ 10 λεπτών. Ο κάθε διδάσκων θα χρησιμοποιεί την κάμερα ή άλλο τρόπο λεκτικής επικοινωνίας με τους μαθητές ώστε να επιβεβαιώνει ότι πίσω από τον συμμετέχοντα κρύβεται ο πραγματικός μαθητής/τρια. Σε περίπτωση που μαθητής/τρια θέλει να συνδεθεί στο μάθημα μέσω τηλεφωνικής γραμμής παρακαλούμε να μας το δηλώσετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση του σχολείου “lykspato@sch.gr”. 
Για τις ώρες μαθημάτων που για οποιαδήποτε εύλογη αιτία δεν θα μπορέσουν να πραγματοποιηθούν και ολοκληρωθούν δεν θα καταχωρούνται απουσίες και θα θεωρούνται ως εύλογο κενό. Για το μάθημα Φυσική Αγωγή δεν θα πραγματοποιείται εξ αποστάσεως εκπαίδευση.
Εξυπακούεται ότι όταν η είσοδος στο σχολείο δεν παρεμποδίζεται θα πραγματοποιείται η κανονική λειτουργία του σχολείου.
Χαράλαμπος Ηλιάδης

Γραψτε το σχολιο σασ

Αφήστε σχόλιο