Καλώς ήρθατε στον ιστότοπo του σχολείου μας!

Φιλοδοξούμε να αποτελέσει το παράθυρο ενημέρωσης και επικοινωνίας όχι μόνο για τους μαθητές και τους γονείς  τους για θέματα που αφορούν τη λειτουργία του σχολείου, αλλά και να προβάλει τις δράσεις του σχολείου αλλά και των φορέων που συναπαρτίζουν την τοπική κοινωνία και έχουν συνάφεια και μοιράζονται κοινούς στόχους.

Επιδιώξαμε εκτός από καλαίσθητο να είναι απολύτως λειτουργικό και φιλικό στον χρήστη.

Το Λύκειο Σπάτων, ένα τυπικό δημόσιο Λύκειο, είναι μια σχολική δομή που έχει την υποχρέωση να αποδίδει στην κοινωνία νέους που να είναι υπεύθυνοι και συνειδητοποιημένοι  πολίτες,  με σύγχρονες αντιλήψεις και ήθος.

Εκτός από την εκτέλεση, με τον καλύτερο τρόπο, του  μορφωτικού  καθήκοντος  οι εκπαιδευτικοί του Λυκείου μας προσφέρουν στους μαθητές μας τις δυνατότητες να αναπτύξουν την κριτική και ρεαλιστική σκέψη, τον ανθρωπισμό, με σεβασμό και μετριοπάθεια στις αντιλήψεις και τα πιστεύω των άλλων, πίστη στα δημοκρατικά ιδεώδη και αγάπη στο περιβάλλον.

Ως πρώτος μεταξύ ίσων θέλω να επισημάνω ότι είμαι ευτυχής που προΐσταμαι μιας ομάδας εκπαιδευτικών που τα μέλη της διαθέτουν ήθος, υψηλό επίπεδο επιστημονικής κατάρτισης,   συνέπεια, πάθος για το καλύτερο και  που καθημερινά μοχθούν ώστε το σχολείο να αποτελεί καύχημα της πόλης μας.

Εγώ προσωπικά εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου  στο έργο που επιτελούν.

Ιδιαίτερα για την κατασκευή του ιστοτόπου θέλω να συγχαρώ την εκπαιδευτικό κα. Γεωργία Καζάκου.

Είναι ευπρόσδεκτο να εκφράσετε τις απόψεις σας, τις υποδείξεις σας και τις αντιρρήσεις σας για το σχολείο μας και το site του  προσωπικά ή τηλεφωνικά ή μέσω mail.

Καλή περιήγηση!

Δημήτριος Ι. Ροζάνης

Διευθυντής του Λυκείου Σπάτων,

Μαθηματικός.

Σπάτα, 27 Δεκεμβρίου 2017.